Mijn werk aan jouw muur!

Wist je dat je mijn foto's kunt kopen?

Ik wil jou en andere mensen enthousiast maken over de schoonheid van de natuur in Nederland. Daarom is het mogelijk om mijn natuurfoto’s te kopen. Wil je dus iets bijzonders aan de wand in jouw huis, bedrijf of organisatie? Wil je niet iets dat in grote oplagen op de woonboulevards wordt verkocht, maar een speciaal en uniek stuk? Klik op één van de onderstaande foto’s en laat je inspireren en verwonderen!

Je wordt doorverwezen naar mijn webshop bij werkaandemuur.nl wanneer je op een foto klikt. Hier kun je mijn foto’s op verschillende materialen bestellen en laten afdrukken.
Ik vul mijn webshop met enige regelmaat aan met nieuw werk, dus neem af en toe opnieuw een kijkje! Mocht je een foto missen of heb jij een speciale wens, neem dan gerust contact met mij op.