Portfolio

Welkom op mijn portfolio pagina. Mijn portfolio bestaat uit sfeervolle foto’s en het overzicht laat duidelijk zien dat ik een brede interesse heb in verschillende fotografische onderwerpen. Neem gerust een kijkje, laat mijn foto’s je inspireren en verwonderen. Ik vul mijn portfolio met enige regelmaat aan met nieuw werk, dus neem af en toe opnieuw een kijkje!

Mijn stijl

Ik vind een foto geslaagd wanneer het net lijkt alsof die geschilderd is. Een foto die eruitziet als een schilderij, is namelijk geen standaard foto maar een prachtig kunstwerk. Om een foto zoveel mogelijk op een schilderij te laten lijken, probeer ik zachte en sfeervolle beelden te maken. Ik omschrijf mijn stijl dan ook als sfeervol, zacht, dromerig en zelfs magisch! Dankzij deze stijl lijken de foto’s die ik maak tot leven te komen wanneer je er wat langer naar kijkt. Dat is gewoonweg fantastisch!

Prachtige natuurfoto's

Ik heb een grote passie voor de natuur én voor fotografie. Het is dus niet zo gek dat ik dol ben op het fotograferen van de natuur. Ik vind het prachtig om de meest wonderbaarlijke momenten in de natuur op beeld vast te leggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan prachtige natuurfoto’s van bloemen en planten en natuurlijk ook aan natuurfoto’s van dieren. Een opkomende bloem in het voorjaar of een libelle in het laatste zonnestraaltje van de dag, zijn fantastische momenten in de natuur die prachtige beelden opleveren.

Macro foto's

Wildlife foto's

Natuurfoto's kopen

Met mijn natuurfoto’s wil ik jou en andere mensen enthousiast maken over de schoonheid van de natuur in Nederland. Ik wil je inspireren om onze natuur te omarmen, respecteren, waarderen en zelf te gaan ervaren. Daarom is het niet alleen mogelijk om mijn portfolio te bekijken, maar ook om mijn natuurfoto’s te kopen. Wil je dus iets bijzonders aan de wand in jouw huis, bedrijf of organisatie? Wil je niet iets dat in grote oplagen op de woonboulevards wordt verkocht, maar een speciaal en uniek stuk? Klik dan hier om één of meerdere natuurfoto’s te kopen. Mijn natuurfoto’s zijn een fantastische manier om een stukje van de schoonheid van de natuur in je huis of bedrijf te halen.

Bekijk ook mijn andere foto’s!

Naast macro en wildlife fotografie houd ik mij ook graag bezig met andere takken van fotografie. Denk hierbij aan portretfotografie, bedrijfsrapportage en urbex, ook wel urban exploring genoemd. Door ook andere takken van fotografie te beoefenen, kan ik mijn kennis en kunde als fotograaf continue blijven verbeteren en vergroten. Ben je benieuwd naar welke andere beelden ik heb gemaakt? Bekijk dan hieronder mijn tweede portfolio!

Belangrijk om te weten!

De foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het reproduceren, verzenden, distribueren, publiceren of op andere wijze gebruiken van de teksten en/of beeld is niet toegestaan zonder voorafgaande, uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Mark Dankers.